^Naar boven


- Chateaubriand "Bourguignonne" (spek, cognac, rode Bourgogne en verse champignons)
- Kalfsmedaillon met mosterd-dragonsaus
- Gemarineerde varkensfilet met Jagersaus, bosbessen en peertjes

- Varkenshaasje versiert met amandelschilfers in roomsaus
- Varkenshaasje met groenten in lichte dragonsaus
- Varkenshaasje met saus naar keuze
- Varkenshaasje met zachte pepersaus
- Kalkoenfilet met spekreepjes, zilveruitjes en witloof
- Parelhoenfilet met Calvadossaus
- Parelhoenfilet met muskaatdruiven
- Parelhoenfilet op z'n Normandisch (calvados, appelcider, champignons en appeltjes)
- Lamsfilet in rode wijnsaus met verse groenten
- Gemarineerde lamsfilet in peterselie en olijfolie
- Eendenborstfilet "Bigarade" in sinaasappelsaus
- Struisvogelfilet in rode wijnsaus en geglaceerde uitjes
- Gegrilde struisvogelsteak op een bedje van oesterzwammen en gebakken krieltjes
- Fazantfilet met savooi, spek en kastanjepuree

 Copyright ¬© 2023 De Pepermolen  Rights Reserved.